| DanielUrki12 a întrebat:

Am 15 ani si acum 9 luni m-am apucat de fumat. Am fumat racit si acum ma ustura gatul si am nod cand inghit. Iar cand trag din tigara ma ustura.P:S:Am luat antibiotica si nu mi-a trecut. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Se pare ca tratamentul prescris nu si-a facut efectul. Mergi din nou la doctor (bineinteles, daca ai si fost la un doctor si nu ai luat antibiotice dupa ureche) si expune-i lui probleme tale, inclusiv cea cu tigarile. Vei avea parte de cel mai bun sfat. Aici pe TPU... doar pareri.

| DanielUrki12 explică (pentru AFR81):

Pai pot avea cancer?

Pot avea cancer?

Pot avea cancer la gat?

| AFR81 a răspuns (pentru DanielUrki12):

Nu cred.

| RAY a răspuns:

Fi serios cancerul nu il primesti in gat de la fumat, cancerul e altceva, dar la varsta ta sa dai banii pe fum e o tragedie, sincer lasate de ele e mult mai bine ca te paste cancerul la plamanii si de ala nu te scapa nimeni

| WaterDrop a răspuns:

Mergi la un control ORL.

| DanielUrki12 explică (pentru WaterDrop):

Pot avea cancer...cum pot sa ma vindec?

| DanielUrki12 explică (pentru WaterDrop):

Pot avea cancer? ..Cum ma pot vindeca fara orl...

| WaterDrop a răspuns (pentru DanielUrki12):

Doar daca ai pierdut 20 kg intr-o saptamana.Mergi la un control cum spuneam, nu`si poate da nimeni seama pe internet daca ai sau nu cancer.

| Mrr2000 a răspuns:

Nu cred ca poți avea cancer asa brusc de la 9 luni de fumat. E posibil sa ai puroi in gat daca te ustura rau. Tu ai 15 ani si fumezi, eu am 14 si fumez happy suntem cam mici, dar e ok