| DopeNope a întrebat:

am 15 ani si am observat ca am par destul de rar in crestetul capului, este posibil sa am inceput de chelie? De la ce varsta poate incepe o persoana sa cheleasca? Cum pot impiedica asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Este posibil sa fie inceput de alopecie, desi ma indoiesc ca e. Poti sa mergi la medicul de familie, sa-i ceri o trimitere pentru niste analize, ii spui si de problema ta sa stie exact ce sa-ti dea, iti faci analizele si vezi daca nu cumva problema asta a aparut din cauza unei carente, daca ai o carenta o corectezi cu tratament si o sa rezolvi si problema cu parul. Daca e "mostenita" nu ai ce sa-i faci decat sa te obisnuiesti cu ideea, insa aia apare mai tarziu, nu la 15 ani.

0 răspunsuri: