| AbrudanIonut a întrebat:

am 15 ani si va trebui sa port aparat dentar ceea ce ma intereseaza este:
Te doare cand til pune
Te simti diferit in gura cu el

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kissmypixles a răspuns:

Saluttt! si eu am aparat dentarlaughingdeci cand ti-l pune nu te doare.o sa te doara putin urmatoarele zile timp de o saptamana cam asa si va trebui sa mananci doar ceva moale...sii daca te simti diferit cu el in guraa? tot asa pe la inceput o sa-ti faca niste rani pe la obraji dar trec peste cateva zile si dupa o luna asa nici nu ma imti ca il ai in gurawinking eu zic ca mertiahappy fundita:X?

2 răspunsuri:
| misu a răspuns:

Te doare rau.ti l pune cu ranga si bormasina iar la sfarsit se foloseste drujba

| Bogdanux a răspuns:

Acum 3 saptamani am scapat si eu de el. Prima data cand mi l-a pus doctorita ma dureau dintii ingrozitor din cauza faptului ca dintii nu erau obisnuiti cu el si nu puteam manca deloc. Dupa vreo 3 -4 zile m-am invatat cu durerea si a fost totul ok.Mergeam lunar pentru a vedea evolutia danturii, asta timp de aproape 3 ani, si acum sunt foarte multumit de dantura mea, se merita sa-l porti de tanar pentru ca mai tarziu va conta si dantura mult.

Si da, la inceput te vei simti ciudat cu el, iti vine sa dai cu limba mereu pe dinti.Dar orice invat are si dezvat nu? laughing

Eu unul am purtat aparat dentar fix.nu stiu cum e la celelalte tipuri de aparat, dar cred ca e cam aceeasi situatie.

Sper ca ti-am fost de folos! happy