| gabrielosss98 a întrebat:

am 15 ani si vreau sa slabesc.Imi puteti da niste sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ThePandacorn007 a răspuns:

Buna,poti incerca dieta Dukan care este destul de stricta...Dar mai este metoda classica si ceea mai folosita:
Incerci sa faci sport zilnic minim 30 de minute,multe abdomene,sa alergi,in fine,depinde si unde vrei sa slabesti mai exact,si eviti: sucurile,dulciurile, painea excesiva(eventual poti manca paine neagra), mancarea prajita in foarte mult ulei, fast-foodul etc.
Eu asa am slabit, bafta! happy

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Catalin970 a răspuns:

Mult sport si o dieta sanatoasa.In nici un caz infometare, doar sa mananci multe fructe si legume proaspete.

| onasis1961 a răspuns:

Dieta sanatoasa, miscare multa sau sport.

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Din experienta:
Multi useri o sa-ti dea linkuri cu diete si recomandari (cica naturale) care de fapt de distrug incet).
Stiu ca toti zic stil de viata sanatos. Asa-i, e adevarat, dar daca vrei sa slabesti gen dieta iti recomand sa inlocuiesti orice dulce (sau alte prostiute) cu ceai verde/negru neindulcit. La inceput o sa aiba gust de mortaciune, dar te obisnuiestiwinking
Asa poti slabi 6-7 kg intr-o luna deloc drastic si sanatos.
Te pup!
N-am nevoie de funda, vreau doar sa te-ajut putin! happy

| Azµre a răspuns:

Te duci la un medic endocrinolog, faci analize, apoi ți se va da un regim!

| karsivan a răspuns:

La nutritionist direct mergi.