| zma98 a întrebat:

am 16 ani, 1.63 si m-am apucat de sala pentru ca sa zic asa am fost mai "slabut". Am inceput sa fac, si deja asta e a 3a saptamana de sala. Credeti ca e ok? O sa mai am sanse sa ma inalt? Mentionez ca si tatal meu, are cam aceeasi inaltime, si seman pe el.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Iunix a răspuns:

Din câte știu eu dacă exagerezi cu exercițiile la sală nu mai crești. Mai ai șanse să crești până la 18-20 de ani. Asta nu înseamnă că nu poți să mergi la sală, doar să nu exagerezi. Dacă ai aceeași înălțime ca tatăl tău asta nu înseamnă că nu mai crești de exemplu eu sunt mai înalt decât părinții mei.

| Caresshill a răspuns:

Sala e mai mult pentru masa, muschi tonifiere, daca vrei sa te inalti apucate de un sport serios, bascket, hanbal, inot...