| Andrei4KiLL a întrebat:

am 16 ani,si am facut niste analize, si mi-au iesit bune, in afara de leucemia: mi-a iesit 3.2 si trebuie sa am intre 4 si 10.Stiu ca ele sunt divizate in 4 categorii.3 mi-au iesit bune, in afara de limfocite: adica au 1.5 si trebuie sa fie intre 1.5-7.O sa merg la doctor zilele acestea, doar ca sunt cam speriat si vreau sa aflu ceva macar...E ceva grav la varsta mea..sau nu stiu? orice sfat e bine venit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| iulian1302 a răspuns:

Salut. Dupa o analiza foarte atenta a medicului asupra tuturor analizelor efectuate ti-se va pune un diagnostic exact. Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa intri in panica pana ce nu te va consulta si un medic. Dar ca sa iti raspund la intrebarea ta repet depinde foarte mult si de celelalte rezultate ale analizelor.