| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

am 16 ani si ma numesc madalin. aseara am vrut si eu sa imi iau tesniunea. am luat-o cu un aparat electric era a lu mamaia. cand am luat-o o aveam 152/76.,cand am vazut ma cam in grijorasem. am mailuto o data si o aveam 143/71 am mai luto inco data si am avut-o 134/72. la o ora am mai luto o data si am avut-o 121/70. ce parere aveti este buna, sau oi avea ceva?]

dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Aparatele astea electrice dau adesea erori, asa ca tind sa cred ca niciuna din valori nu este exacta.Foloseste un aparat clasic daca vrei exactitate.

| stlucian a răspuns:

Http://www.cdt-babes.ro/articole/tensiune_arteriala.php

Daca bateriile sunt pe descartate pot aparea erori! 121/70 e OK

| Latinmoon a răspuns:

Poate n-ai folosit bine apartatul. Esti gras? :d

| asperix a răspuns:

Seara de obicei tensiunea e mai mare decat ziua, si scade treptat pe masura ce te indrepti spre somn. Si depinde foarte mult de nivelul de stres, de cat de sarat ai mancat, efort, ce ai baut etc. Persoana care iti poate spune cele mai multe si care te poate linisti este un medic. Du-te la medic, doar ca sa fii sigur.

Sanatate multa! happy

Întrebări similare