| Andreiyy a întrebat:

Am 16 ani si practic un sport "sala de forta" am 1, 79 inaltime si 75kg, as vrea sa pun niste Muschi pe mine pana la vara in special abdomen. Vreau sa iau proteine si nu (nu se lasa pielea ) Am auzit ca proteinele "Carnivor" sunt foarte bune. Dati-mi si mie niste proteine bune, VA MULTumesc foarte mult. Sanatate la toata lumea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Cand lucrezi abdomenul cam 70% conteaza cardio, deci...

| RAY a răspuns:

Crezi ca daca iei proteine vei creste in muschi ce fain ar fi,fara sport intens nu ca fetele ma intelegeti bagi o ora intensa de flotari,tranctiuni,ridicari de gantere eu am sticle de nisip e bune si alea,fara cardio nu cresti in nimic, fara somn si fara o alimentatie corecta adica fara zahar, mezeluri, alte porcari umane un mare sportiv de 90 de ani care face sport doua ore pe zi tu poti la 1 ani cat face ala la 90 nu cred in fine a spus cei facut de om scuipa cei facut de natura manca ai inteles cum sta treaba carne de porc,peste,pui dar nu in ulei si pe gratar si fierte fara cartorfi prajiti si fierti ai nevoie si de fructe,miere etc
nu are importanta cand faci important este intensitatea nu durata degeaba faci o ora de flotari daca stai si te plangi,muschi trebuie rupti,imagineazati ca corpul tau e o masina care arde mult cu cat intensitatea e mai mare bafta multa vrei programe acasa de sport imi dai mesaje gratis, nu da banii pe chimicale alea umfla si cand nu le mai iei se dezumfla, organismul uman nu a mai evoluat de mii de ani de aia nu avem nevoie de cereale, lapte etc dar si alea sunt bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carne de vita, peste, pui, miel, curcan aunt cele mail buns proteine.

| SmoKer1667 a răspuns:

Poti sa te apuci de sala sau un sport gen inot, fotbal, tenis...Dar daca vrei sa faci sala evita exercitiile ce pun presiune pe coaloana, mai ales ca esti incepator si nu o sa Ai o forma buna in executie si muschi abdomenului sunt greu de marit poate vrei sa spui sa ii definesti sa scapi de grasimea de pe abdomen.Nu iti recomand sa iei proteine la varsta asta, poate peste 18 dar cu o alimentatie bine pusa la punct o sa ai toate vitaminele, mineralele si macronutrientii de care ai nevoie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru SmoKer1667):

De ce sa nu ia proteine de la varsta asta? ce conteaza varsta la proteine?