Nu cred ca este vorba de somnambulism pentru ca nu ar fi trebuit sa iti aminesti ca te-ai trezit sa iei coli.
De asemenea, poate a fost doar o eroare a creierului care nu si-a dat seama ca te-ai trezit. De exemplu, daca te-ai trezit foarte brusc si corpul tau nu era pregatit sa se trezeasca.
Poate a fost vorba de o sincopa (lesin) din cauza presiunii scazute a sangelui din timpul somnului care nu s-a ridicat pana ai inceput sa te misti si sa depui efort. Ori o epliepsie de tip absenta.
Pot fi multe lucruri si multe cauze. Insa, cel mai bine ar fi sa vezi daca ti se mai intampla lucrul asta. Daca se mai repeta poti merge la un tomograf sau neurolog.
Pe viitor, incearca sa te odihnesti suficient si sa nu te trezesti foarte brusc.
Dormi mai mult...probabil confunzi epilepsia cu altceva
Tu iti cunosti cel mai bine corpul si stii daca ai ceva sau nu
Ca sa fii sigur te poti duce la un control, esti sigur ca nu ai visat si ai cazut din pat? sau poate esti somnambul si ai participat la o bataie de strada.
Probabil esti somnambul asa a patit un prieten de-al meu cand am dormit la el, pe la 1 si ceva noaptea s-a ridicat din pat si a intrat in alta camera in somn.
Asa m-am gandit si eu si e foarte probabil sa fie asta deoarece dupa ce m-am trezit de jos am simtit(in afara de durerea de cap) cu adevarat ca sunt treaz )))