Poate e oboseala sau de la caldura. Sau poate se apropie "perioada".
da-mi un vot, te rog! http://www.econcurs.com/concurent-Bratulescu%20Sorina.html
Oboseala si slabiciunea sunt doi termeni adesea folositi ca sinonime, dar in realitate ei descriu doua senzatii diferite. Este important ceea ce se intelege prin "ma simt slabit" sau "ma simt obosit", deoarece orienteaza spre depistarea cauzei acestor simptome.
Slabiciunea reprezinta senzatia de scadere a fortei musculare sau fizice si senzatia ca este nevoie de un efort in plus pentru activitatile zilnice care necesita miscarile mainilor, picioarelor sau altor muschi.
Oboseala reprezinta senzatia de extenuare, istovire si lipsa de energie.
Atat slabiciunea cat si oboseala sunt simptome si nu boli. Deoarece acestea pot fi determinate de o varietate de afectiuni, importanta slabiciunii si oboselii poate fi determinata doar atunci cand sunt evaluate alaturi de alte simptome.
Eu mai patesc asa cand e foatre cald afara, chiar daca nu ti-se sete bea cat mai multa apa si mananca ceva macar niste fructe sau o salata. Iar daca ar fi fost vorba de sarcina ai fi mancat incontinuu. Ametelile le ai pentru ca nu mananci si nu te hidratezi destul. Daca nu iti trece starea intr-o saptamana mergi la doctor, el o sa stie mai bine ce ai
Lipsa de calciu e din cauza ca nu mananci incearca totusi sa mananci ceva daca nu mergi la farmacista si cere niste vitaminte Mama ia calciu cu magneziu pentru ca are ameteli Insa mananca bine si bea multa apa.la tine cred ca e sigur ca ai lipsa de calciu, insa iti poti intreba mama sau sa mergi la un doctor
Bafta
Daca te simti obosita poate doar o cadere de calciu, lips de fier.
Insa ca sa iti revii ia si mananca tot ce prinzi gen fructe alimente usoare fara carne si ferestete de fast food.
Esti tulburata de ceva esti suparata ai vreo boala astea ar fi simgurele explicatii... funda? sau pur si simpul n-ai chef
Cred ca e ceva in aer, asa ma simt si eu, nu am chef de nimic, numa as lenevi si nu pot manca...
Sal, asa is si eu nu am pofta de manacre da totusi mananc da apa, uit sa beau da nici parca nu am nevoie de ea! Am si eu ameteli ca de exemplu ma ridic de pe scaun si imi apar timp de cateva secumde niste patratele in fata ochiilor si un pic de tot ametita! Poti sa bei mai multa apa ca sa te hidratezi si sa stai un pic afara linistita si sa mai rumegi si u ceva!Bafta!:*