| Alex_Alex_1997_LhXs a întrebat:

happy, am 17 ani jumate și 1.70m înălțime...
Sunt puțin cam nemulțumit de înălțimea mea... și aș vrea să știu cam cât de mult mai cresc băieții în înălțime după vârsta de 18 ani... thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai o gena care stabileste totul Mai incearca cu mult sport si mai ales cele care te fac sa te intinzi: baschet, hanbal, gimnastica la aparate.

| mdany a răspuns:

Baietii mai cresc cam pana la 20 de ani apoi se opresc din crestere. Depinde de geneticul fiecaruia ce ii va influenta cresterea. Poti stagna sau mai poti creste pana in 5 cm.Dar asta nu e o regula.

| neutrino a răspuns:

Cu putin noroc si cu ceva sport mai poti creste 1-2 cm, max 3.

| SkyPilot a răspuns:

Eu nu am mai crescut de loc dupa 15 ani. Depinde de fiecare in parte, dar la 17 ani si jumatate as zice ca asta este...

| cristimihailov a răspuns:

Mergi la doctorul endocrinolog sa iti faca niste analize si sa iti dea sau nu vreun tratament de cu hormoni somatotropi (de crestere).

Ar cam trebui sa te grabesti sau asa vei ramane toata viata.