| BroFrt a întrebat:

Am 17 ani si de câteva zile am tot felul de ameteli, ma doare capu mai mereu si mă simt mai mereu obosit parca sunt secat de puteri...De fiecare data cand stau pe tel îmi apar durerile de cap si de ochi si o senzatie de oboseala si chiar nu am idee de ce. Ce-i drept poate este si din cauza alimentatiei, deoarece mananc cam de 2 ori pe zi si nu prea mananc ceva consistent...Am nevoie de niste sfaturi si raspunsuri daca se poate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DumitruS a răspuns:

Se poate. Mergi si fa-ti niste analize e raspunsul la orice problema medicala.

Insa fa-ti pana una alta si un control oftalmologic, e posibil sa ai probleme cu ochii si de acolo sa survina toate chestiile astea.

Fa un test, nu sta pe telefon o vreme si vezi cum te simti comparativ cu perioada cand stai.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este din cauza alimentatie, este din cauza ochilor superobositi pe ecranul telefonului sau al computerului. Fenomenul este cunoscut si de obicei, medicii recomanda sa nu mai stai pe telefon decat la dat telefoane sau maxim 2-3 ore/zi la computer.
Alimentati in acest caz nu afceteza cu nimic, este vorba de ochii care sunt afectati, de la ei durerea urca la cap.