anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si imi tremura mainile zilnic, uneori incet alteori tare.
De exemplu cand si dupa ce fumez tremur rau, dar tremur si cand nu fumez si cateodata foarte tare, fumez cam 5-8 tigari zilnic, pentru ca e scoala si n am timp, credeti ca acest tremurat e de la tutun?

Sa nu spuneti ca am emotii sau ceva, nu sunt timid deloc, căci stiu ca unii tremura si din cauza acestui lucru, apropo analizele mi au iesit bune si fier si calciu si tot, sport fac zilnic de vreo 3 saptamani, deci care e cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaCr a răspuns:

Buna! Poate fi un semn al slabiciunii muschilor. Incearca sa lucrezi mai mult zona aceea si sa vezi daca aceasta este cauza. Nu ar strica sa nu mai fumezi o perioada si sa observi daca intervin schimbari.

2 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Alcool+tutun reteta perfecta pentru ciroza. Du-te si fa-ti niste analize de sange, vezi ca nu cumva sa fi anemic, sa ai lipsa vreo vitamina.

| ALGator a răspuns:

Trebuie sa faci un control la medic.
Mai mult ca sigur nu are nimic cu tutunul.

Dar nu spui cand a inceput, de cand dureaza etc.