Salut. Iti scriu si sper sa citesti, sincer e foarte imporant. Si eu am trecut printr-o perioada de genul, iar acum am reusit sa ma culc undeva la 22-24 si sa ma trezesc la 6-7 dimineata. Inainte sa se intample asta MA CULCAM la ora 8-9 dimineata si ma trezeam la 6 seara. Ca sa ma "reprogramez" nu am dormit deloc o zi intreaga, iar urmatoarea m-am culcat la 12 noaptea si mi-am pus alarma la 7. Am facut asta 2-3 zile si acum deja mi-am intrat in program. E foarte important sa-ti doresti treaba asta si o sa reusesti!
Schimba-ti programul complet, adopta o viata sanatoasa daca vrei sa fii sanatos:
Culcarea la ora 10, statul pe PC, computer sau orice screen electronic maxim 2 ore/zi, activitate fizica zilnica: minim 1 ora, datul zapezii sau mersul la o sala, mancat sanatos 3 mese pe zi, evitat alcoolul si bauturile energizante.
Nu dormi bine. Cele mai importante ore de somn sunt pana in ora 12. Bea un pahar-doua de vin inainte de somn si adormi instant. Daca vei adormi de mai multe ori pe la 22-23 organismul se va obisnui.