| Andreeas_Andreeas_1997 a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa strang niste bani,dar nu pot fiindca sunt dependent de pacanele, m-am gandit ca de acum in colo sa imi las toti banii acasa.mie imi ofer parintii cam 100-150 de lei pe saptamana, dar nu se alege nimic de ei :\ ce credeti ca ar trebui s fac in legatura cu pacanelele? Am incarcat toate metodele si nu a mers

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ideea cu banii e foarte buna. Evita locul unde e clubul de pacanele. De cate ori te gandesti la ele, gandeste-te ca e o smecherie la mijloc si ca esti luat de prost. Ocupa-te de altceva. Gaseste-ti o fata. Fa sport. Ocupa-te de scoala. Orice sa iti tina mintea ocupata. Iar ddin banii stransi recompenseaza-te cu ceva ce iti doresti foarte mult.

| Danzell a răspuns:

Daca nu te incapatanezi, nu vei reusi cu absolut nici o metoda. e vorba de vointa. ocupa-ti timpul cu altceva.
spune-le alor tai ca esti dependent de asta, in loc sa iti dea banii sa tii straga ei pentru tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la psiholog

| Cosmin86 a răspuns:

Trebuie sa fi CRETIN sa joci mai mult de 10 secunde la pacanele, sincer.

Nu prea are nici psihologul ce sa-ti faca, daca ai un nivel de inteligenta EXTREM DE REDUS.