anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 18 ani, 1.73 inaltime si vreo 55 de kilograme, nu stiu ce sa fac sa pun in kg, mananc diferite chestii, mananc mancare gatita in casa, mananc la fast food, etc.Stiu ca normal ar trebui sa nu mananc orice mancare nesanatoasa, sau sa am macar un program, dar totusi de ce nu pun nici macar un kg pe mine? am bratele foarte subtiri.As vrea sa iau printre altele Vitamax, ce parere aveti? are ceva daca intra mai multe vitamine in corp deodata, precum cele din vitamax?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Cartilagiu de reghin. Faca bine la ligamente, incheieturi, dar...ingrasa!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Exista si asa zisii hard gaineri, dar rari. Mare majoritate NU mananca suficient. Asigura-te ca mananci cat poti de mult si sanatos nu cct-uri de fastfood imbibate in chimicale. Nu ar strica si niste investigatii, niste analize hormonale, etc.

| Eduard619 a răspuns:

Incearca sa iei gainere de sala, asa clar o sa iti ajute si masa musculara si o sa depui si kilograme.
Iar in calitate de alimentatie mananca putin si des la numarul tau de kilograme trebuie sa ai cel putin 5 mese pe zi.