| MaraiN0028 a întrebat:

Salut TPU, am 18 ani, fumez de 2 ani cu pauze iar acum câteva luni 8\9 am fumat mai mult cam câte 10/15 țigări pe seara. De ceva timp simt o mucozitate in gat, e puțin iritat, seara e uscat pe la 2 3 (doar seara) iar uneori simt nevoia sa harai intr-un fel ca sa mi se ducă mucozitatea din gat. Încerc sa ma las de fumat, mi-a mai scăpat câte o tigara la 4-5 zile dar nu înțeleg de ce am chestia asta cu gâtul. Dureri in piept nu am doar ca gâtul ma stresează fiind uscat seara având uneori mucozități in el și haraitul ala pe care îl fac eu și e de ceva timp așa. Ce credeți ca ar putea fi?
Am luat antibiotice etc dar nu a trecut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu lua antibiotic asa dupa ureche.
Ia cate un strepsils cu miere si lamaie vezi daca te simti mai bine.
Lasa fumatul, iritatul si mucozitatile de care zici sunt de la faptul ca fumatul iti irita gatul asta si pentru ca ai o sensibilitate tu.
Deci lasa fumatul ca nu e bun.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa se strică treptat, până rămâi fără el. Degeaba iei antibiotice, dacă îl afumi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te lasi de fumat. E greu, dar merita

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu mai lua antibiotice de capul tău nu-i bine sunt puternice Antibioticele mergi la mediul de familiile explica-i simptomele pe care le ai

Iar in privința la fumat eu îți dau un sfat doar dacă vrei tu îl aplici este viața ta alegerile tale tu stii ce este mai bine pentru tine și viața ta

Eu zic sale lași ca nu sunt bune țigările și alcoolul știu oameni am întâlnit și văzut cum asi lași copii foame sa aiba ei de fumat și de băut fumatul și Alcoolul distrug vieți provoca dependentă îți distruge sănătatea si viața când nu vei avea bani de țigări vei turba știu ce zic ai văzut cum fac uni zici ca sunt zombii când vine vorba de țigări și Alcool lasă le nu-s bun deloc poți face o grămada de boli din cauza lor de plămâni și o grămada

| RealKing01 a răspuns:

Iti recomand sa te lasi de fumat, vezi ca mai apare la tv cate o reclama gen defumoxan, pentru binele tau nu e sanatos ce faci, nici alcoolul nu e bun.

| cre27 a răspuns:

Aceeași problemă o am și eu. Tocmai de asta am decis să le las. Și încurajez orice om să lase acest viciu distructiv și să nu se dea bătut niciodată chiar dacă mai eșuează