| adiadiii11 a întrebat:

Am 19 ani si cred ca sufar de o problema si anume genu valgum sau picioare in x. Ideea e ca daca stau drept genunchii ii am lipiti dar dupa se face ca acel x. Ma ingrijorez destul de mult probabil si de asta am un mers mai ciudat. Ce am mai observat e ca daca stau pe un scaun nu pot cine picioarele lipite ci mi se cracaneaza din instinct, daca le tin apropiate e ca si cum as sta incordat. Alta chestie e daca stau pe spate cu picioarele intinse si imi las picioarele relaxate talpa unuia dintre picioare se lasa mult spre dreapta pe cand cealalta sta aproape dreapta. Se mai poate face ceva sau stie cineva ceva? Mentionez ca am si greutate cam mare pentru 1.87 (113kg). Poate sa fie doar din cauza greutatii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mihaicelsfant a răspuns:

Eu am vazut asta numa la oameni mai plinuti. nu am vazut la nici un mai slab problema asta.pararea mea: ai multa greutate si se lasa pe picoarehappy incearca sa mai slabesti ca o sa iti fie mai bine si tie. o sa iti ttreaca dupa,, valgum,,

| kiri11 a răspuns:

Poate fi din cauza solicitarii articulatiilor. Este necesar sa slabesti. Acum nu simti, dar mai tarziu vei intelege. Citeste mai multe despre banda magnetica kneeactive, este dedicata durerii si problemelor genunchilor.