Înseamnă că tu îți pui singur presiune și îți creezi probleme în capul tău. E ca și cum ai vorbi cu tine într-un mod negativ, fi mai blând cu tine. Trebuie să înveți să fii mai calm și mai răbdător cu tine, să nu te lași copleșit de gânduri. Dacă reușești să îți controlezi reacțiile, vei face față mult mai bine situațiilor. Ai grijă de tine și încearcă să gândești mai pozitiv! Tu singur ai grijă de mintea ta, tu singur vorbești cu tine însuți.....si îți pui atâta presiune, respecta-te mai mult, Nu știu sigur daca se poate să fie vorba de frica de necunoscut sau de teama că lucrurile nu vor merge cum îți dorești. Când îți faci grijă de prea multe lucruri mici.E important să îți dai seama că multe dintre aceste temeri nu sunt atât de grave pe cât le simți și că poți să te descurci cu ele mult mai ușor decât crezi.
Asa face si mama mea sincer, și mai mult ma enervează pe mine, eu cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să rămân calmă, având încredere in mine ca ma voi descurca in orice situație, cu versetul asta.
Da, în Biblie găsim versete care ne încurajează să nu ne lăsăm copleșiți de frică și stres. Un exemplu este :
„Nu vă îngrijorați de nimic, ci în orice lucru, prin rugăciune și cerere, cu mulțumiri, să faceți cunoscute cererile voastre lui Dumnezeu. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, va păzi inimile și gândurile voastre în Hristos Isus.