| Crisologo a întrebat:

am 21 de ani si am barba ca acum 2 3 ani. am putine fire negre, dar sunt plin de par blond si subtire
.Ar trebuii sa mai astept ca acel puf sa devina par sau trebuie sa merg la doctor? (in rest am par des si pe maini si pe picioare)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

E timpul ca sa te barbieresti. Numai in felul acesta va capata un aspect frumos, si dupa vreo 2-3 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Parul facial creste hormonal si depinde de mostenirea ta genetica, de la parinti.
La unii baieti, adolescenta se incheie la 25 de ani, cand maturitatea fizica se incheie si atunci creste si barba completa.
Medicul nu are de ce sa intervina, aici este vorba de dezvoltarea ta fizica, la care nu-i nevoie sa intervina medicul ca sa-ti indeseasca barba, sau sa-ti influenteze cresterea ei.
Fiecare ne dezvoltam diferit de ceilalti si sunt copii care au perioada mai lunga de crstere si dezvoltare, decat altii, ceea ce ar trebui de fapt sa te bucure, pentru ca si imbatranirea ta este mai lenta, decat a celorlalti.

| Crisologo explică:

Am de prin liceu, dar nu este uniforma, jumate e puf ..deci ce e indicat sa fac? Vreau ca acel puf sa devina si el negru