| Giovannyy a întrebat:

Salut TPU, am 23 de ani iar de cativa ani nu mai am par pe picioare in unele zone si la gambe se vede f urat zici ca am picioare de pui de gaina in unele zone am par in altele nu, oare pentru ca am purtat mereu blugi? Mi-e rusine sa port pantaloni scurti daca stiti ce pot sa fac sa mi creasca din nou parul pe picioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Imprevizibilul2k25 a răspuns:

Nu mai creste niciodată par în acele zone, asa am eu ca am dormit cu pantaloni pe mine. Epilezi ce a mai rămas, în rest nu ai ce să faci!

| Giovannyy explică (pentru Imprevizibilul2k25):

Cred ca e alopecie? ce ciudat se vede la gambe in spate picioarele foarte aspre

| Imprevizibilul2k25 a răspuns (pentru Giovannyy):

Și eu am asa dar eu am dormit cu pantaloni pe mine când eram mai mic și de atunci nu a mai crescut par acolo niciodată, e fin! De la alopecie universalis cred ca cade tot nu pe porțiuni mici.

| gllopel a răspuns:

Nu e mai simplu sa epilezi ce mai este?