| InsaneZor00 a întrebat:

Salut TPU! Am 3 negi la o mână, pe degete și am folosit Duofilm. La 2 dintre ei simt o ușoară usturime, dar la unul simt o durere groaznică, este chiar lângă unghie și este și cam mare. Aș vrea niște păreri. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Sunshine123 a răspuns:

Bună! Te încurajez să consulți un medic dermatolog pentru această problemă și să nu dai ascultare tratamentelor care au funcționat pentru alte persoane pentru că situația în care te afli tu s-ar putea să nu fie la fel ca a persoanelor respective, altfel spus, ce a funcționat pentru ei s-ar putea să nu funcționeze pentru tine ba mai mult, s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine. Dacă tot ai menționat durerea groaznică, e extrem de clar că trebuie să mergi la un dermatolog și cât mai repede cu putință!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cauzate de virusul HPV, consulta un Dermatolog, le poți îndepărta cu laserul.

| Dineas a răspuns:

Poți merge la doctorul de familie sa îți dea o trimitere la spital, acolo îți va arde negii cu un fel de pistolaș, nu e chiar asa de dureros. dar cu orice unguent/alifie te-ai da negii mereu o sa apară pentru ca trebuie scoasa radacina. Sfatul meu este sa mergi la spital