| Saw3Danny a întrebat:

Salut TPU, am 30 de ani și am fost diagnosticat cu gonartroză primară gradul 1
Luni am programare la medic și mai mult ca sigur o sa mi de-a sa fac Kinetoterapie și bai galvanice.
Timpul este cam răcoros și în ciuda faptului că vreau sa-mi iau niste libere restante și câteva zile din concediul de odihna, nu prea mă înțeleg cu șeful la munca să-mi iau liber deși acum este personal suficient pentru a mi lua liber.
Credeți că în acest caz aș putea obține o scutire medicală de la medicul de familie sau de la acea clinică unde nu voi face procedurile cu internare?
Cum voi acționa când șeful nu va fi de acord să lipsesc între orele la care am de făcut proceduri.
Știu că nu e ok nici să stai în frig după aceste proceduri, nah lucrez in comerț și mai este nevoie să ies câteva minute pe zi afară din magazin atunci când primesc marfă.
Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai dreptul la concediu medical platit, indiferent cat de neghiob se preface patronul.

| ioana748 a răspuns:

Da, puteti primi o adeverință medicală de la medicul curant pentru justificarea absentelor de la locul de munca.

| eliancodrut a răspuns:

Intai trebuie sa vezi ce-ti recomanda medicul ortoped. Din cate stiu, pentru asa ceva sunt injectii speciale - adevarat ca sunt scumpe, in jur de o mie de lei una - care se fac sub forma de infiltratie intre oasele incheieturii. Pentru acest lucru nu este necesara decat o zi.