Mesteca varza sau cel mai bine tine foaie de varza in gura, in dreptul abcesului, dupa ce in prealabil ai crestat-o cu cutitul cit sa lase zeama. Si preferabil de mers la doctor totusi...
Da, te duci la stomatolog si ii zici ca vrei sa lucreze naturist, fara anestezie...
Daca intr-adevar ai un abces aia inseamna infectie si e nevoie de antibiotic cel putin local. Mergi la stomatolog sa-ti spuna exact ce ai acolo si sa-ti dea tratament. Altfel o sa-ti inreutatesti doar starea actuala.
Salut. Pentru durere de dinti am supt praf de cuisoare (eram in Germania pe atunci si cand am zis in cateva cabinete medicale ca am asigurarea din Romania, m-au refuzat). A ajutat doar o perioada scurta. (A trebuit sa ma intorc cu o luna mai repede acasa, ca la un moment dat nu am mai putut). Eu am incercat mai demult sa beau ceai din radacina de tataneasa, fara zahar. Practic am facut o infuzie: am pus o lingurita din planta maruntita intr-o cana si am turnat apa fierbinte peste ea. Am lasat-o cam 5 - 7 minute, apoi am strecurat si am baut ceaiul. (Asta se numeste infuzie). M-a ajutat DOAR pe moment. In timp, abcesul a reaparut si a trebuit sa ajung la stomatolog. Mi-a dat antobiotice, s-a retras punga cu puroi. Totusi, la ceva timp (s-a intamplat cu peste 20 de ani in urma si nu imi aminetsc totul exact), doamna doctor mi-a gaurit dintele respectiv si a introdus acul pe canal, dar degeaba. Dintele s-a rupt si a trebuit extras.
In concluzie, chiar daca vei folosi metode naturiste, este foarte posibil ca acestea sa functioneze doar pentru o perioada scurta de timp (cel putin asa a fost in cazul meu) iar in cele din urma, vei ajunge inevitabil la stomatolog.
Daca as fi in locul tau, as merge la stomatolog de la bun inceput.
Nu-ti recomand, dar in cazul in care esti fumator, poti pune niste zahar pe tigara deja aprinsa(si fumata pana la jumatate) si tragi in gura, nu inhalezi, si ti acolo cateva secunde iar durerea ar trebui sa dispara in 10 secunde!
EdwardAlex întreabă: