Daca faci si sala, trebuie sa it ifie clar ca greutatea ta e mai mult decat normala!
Stiu .....de ~2.5 luni am dat jos doar 3-4 kg si as vrea sa tin o dieta
Nu vad pentru ce ar trebui sa tii o dieta! Continua sa mananci ce ai mancat in ultimile luni si continua sa faci sport! Asta trebuie sa fie de ajuns!
Si in cat sa slabesc in 2ani?
Intelege, daca faci sport la un moment dat o sa cresti in greutate(asta nu inseamna ca te ingrasi). Prin dieta si sport nu faci altceva decat sa arzi grasimile si cresti masa musculara!
Daca te infometezi si faci si sport pana la extenuare, la un moment dat vei intra intr-un cerc vicios in care vei slabi fara limita, si nu vei mai reusi sa faci nici sport, distrugandu-ti organismul.
Pentru cei care fac sala de performanta se recomanda 6 mese pe zi a cate 500 de kcal, alternand cu exercitii fizice. Masa musculara nu iese din aer, trebuie sa ai materie prima, si alea sunt carbohidratii si proteinele(proteinele fara carbohidrati=0)
Consulta un nutritionist, nu poti manca si bea dupa capul altora in situatia in care te afli, si nu cred ca esti certat cu banda si cu aparatele ai nevoie doar de motivatie!