| Stolo a întrebat:

Am auzit ca la rubeola bubele iti dispar dupa 2-3 zile, intrebarea e daca mai trebuie sa stau restul de saptamani acasa(doua parca). Au disparut, febra nu mai am, ma dor putin incheeturile de la maini, si am ganglionii umflati putin. A, si inca ceva, am doua galci pe partea din spate a capului, mai jos. Oare de la ce?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| hellchild a răspuns:

De la rubeola ai "galci", de fapt sunt ganglioni ai sistemului limfatic, care se pot umfla la mai multe boli, chiar si la o gripa mai puternica.Si nu, nu poti iesi inca afara trebuie sa stai cel putin 8 zile.

4 răspunsuri:
| Felix2009 a răspuns:

Salut Stolo.
Trebuie sa stai doua saptamani acasa pentru ca rubeola e o boala contagioasa, cei ce se imbolnavesc trebuie sa stea izolati pana trece perioada activa a bolii.
E bine si pentru tine pentru ca acum esti mai sensibil si daca iesi din casa poti sa racesti sau sa contractezi alta boala.
Multa sanatate si ai rabdare ca iti trece.

| Gabrielabmg a răspuns:

Da,trebuie sa stai in casa chiar daca au trecut bubitelewinking
iar acele galci se pot face de la prea mult timp petrecut in aceeasi pozitiewinking

| Stolo explică:

Multam la toti

| theangel100 a răspuns:

Trebuie sa stai 10 zile in casa. Funda?