Ai enuntat despre dermatolog, imunolog, boli infectioase dar niciodata despre alergolog, acolo ai fost?
Pe de alta parte da exista astfel de simptome care nu le da nici naiba de capat, si nici nu ar fi de necrezut, pentru ca corpul uman este mult mai complex decat am crede noi.
Eu suspectez faptul ca esti o persona alergica, si de obicei persoanele alergice au si un sistem imunitar usor mai slabit decat non-alergici asta o arata studiile nu eu, legatura mare s-ar putea sa nu fie cel putin la prima vedere.
De fiecare data cand ai fost racit/a ai luat o anumita medicamentatie? Nu cumva in urma acelor pastile sau siropuri folosite la raceala ies aceste pete?
Si eu am fost in situația asta multi ani.Medicii îmi spuneau ca sunt alergica, îmi prescriau medicamente si atât.Am început sa studiez eu cumpărând cărți scrise de medici nutriționiști.Acolo am aflat ca in cazul alergiilor trebuie testate toate alimentele si cele care va produce urticarie sau astm trebuie înlăturate din alimentație.Fa si tu la fel.Succes!
.
Deeaandreea9156 întreabă: