| maryusbz a întrebat:

Am avut o alunita si mi-am rupt-o din greseala. Este adevarat ca pot sa fac cancer? Cum ma pot feri? Sora mea mi-a spus ca trebuie sa ma feresc de soare si ca depinde si de organism. Va rog sa ma ajutati. Ofer funda!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Stai calma, du-te la dermatologwinking nu faci cancer cu una, cu doua. Sunt anumite mecanisme biologice prin care posibila dezvoltarea unei tumori.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Du-te la doctor. Nu, serios... du-te!

| snzpaul a răspuns:

Mă, sincer, e foarte periculos cu alunițele astea, mai bine te-ai duce la doctor.
Sora ta are dreptate, fereștete de soare și de algomerație & praf, pentru a evita infecțiile.

| kzd a răspuns:

Du-te la doctor sa vezi ce e de facut.Nu te speria, e doar o alunita, dar din cate am auzit nu trebuie ignorata.

| Ieedi a răspuns:

Depinde de alunita in sine. Poate fi cancerigena sau nu. Du-te la un doctor...