| maryusbz a întrebat:

Am avut o alunita si mi-am rupt-o din greseala. Este adevarat ca pot sa fac cancer? Cum ma pot feri? Sora mea mi-a spus ca trebuie sa ma feresc de soare si ca depinde si de organism. Va rog sa ma ajutati. Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Stai calma, du-te la dermatologwinking nu faci cancer cu una, cu doua. Sunt anumite mecanisme biologice prin care posibila dezvoltarea unei tumori.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Du-te la doctor. Nu, serios... du-te!

| snzpaul a răspuns:

Mă, sincer, e foarte periculos cu alunițele astea, mai bine te-ai duce la doctor.
Sora ta are dreptate, fereștete de soare și de algomerație & praf, pentru a evita infecțiile.

| kzd a răspuns:

Du-te la doctor sa vezi ce e de facut.Nu te speria, e doar o alunita, dar din cate am auzit nu trebuie ignorata.

| Ieedi a răspuns:

Depinde de alunita in sine. Poate fi cancerigena sau nu. Du-te la un doctor...