| RecKinul a întrebat:

Salut TPU! Am avut o problemă cu anxietatea în trecut și de câte ori am nevoie de o adeverință de la medicul de familie pentru a-mi face fișa medicală auto îmi scrie în adeverință că sunt anxios depresiv. Nu există o metodă prin care să fac o examinare care să mă declare sănătos? Trebuie să pot toată viață acest stigmat pentru o problemă avută cândva în trecut si să dau explicații la psihiatru de fiecare dată când am nevoie să fac o fișa auto?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pai, daca ai asemenea problemă cum sa te declare sanatos?

Răspuns utilizator avertizat
| mastadont a răspuns:

Da, pentru că medicul îți prescrie ție niște substanțe foarte periculoase luate necorespunzător. Ia gândeștete ce s-ar întâmpla dacă toți anxioșii, depresivii, etc, ar primi pastile fără acordul medicului și le-ar lua de capul lor?
Nu ai de ce să-ți faci griji oricum, anxietatea și depresia sunt foarte comune în zilele noastre.

| darrio2007 a răspuns (pentru mastadont):

„Nu ai de ce să-ți faci griji oricum, anxietatea și depresia sunt foarte comune în zilele noastre. "
Da, mai ales la tineri.