| anonimul0724 a întrebat:

Salut TPU
am avut zilele astea o durere de ureche, probabil de la curent
Am laut 2 zile la rand Aulin si nu m-a mai durut, de 24h simt un gol in ureche parca e amurtita, nici nu o simt gen si nici nu aud foarte bine cu ea
niste sfaturi va rog frumos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ofataobisnuita1103 a răspuns:

Probabil ai răcit sau ai un dop de ceară în ureche.
Am avut și eu unul lipit de timpan, nu mai auzeam și parcă nu o mai simțeam.
Sfatul meu este să-ți faci un control la un doctor specializat in domeniu (ORL).

1 răspuns:
| Moraru_Emma_1997 a răspuns:

Fugi rapid la doctor. Este posibil să fi făcut o alergie la produsul pe care l-ai folosit. Încearcă să pui un cartof la fiert, apoi învelește-l într-o cârpă și pune-l peste ureche. Pune in tinteriorul cârpei și sare în bucăți mari, sare de murături mai precis. Dacă ai tras curent, ar trebui să te ajute. Fa acest lucru o zi, tine câte jumătate de oră de 3 ori pe zi la ureche așa cum ți-am spus și vezi dacă s-a schimbat ceva, dacă simți o diferență poți continua, dacă nu, ar fi cazul să te duci cât mai urgent la medic. Pentru ambele variante este benefic un consult.

Întrebări similare