| Andrei900Boss a întrebat:

am baut din substanta de spalat masina oare se intampla ceva un pi? Eu credeam ca e bautura are un gust ciudat, nu am baut ca porcul toata sticla de substanta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cand ajunge omul sa bea orice, atunci e stare grava!
Data viitoare poate vei bea otrava de sobolani. tongue
Acum, ca te-ai spalat partial pe interior, este momentul sa mergi la o cura de dezalcoolizare, eventual sa te inscrii si la alcoolici anonimi.

| sierra1 a răspuns:

"am baut din substanta de spalat masina oare se intampla"

ori te albești, ori devii mai mătăsos ori îți dispar petele (acum depinde de substanța aia)

| Andrei900Boss explică (pentru sierra1):

Mor sau nu?

| sierra1 a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Ai mai sus opțiunile

(dar cu o moarte tot ești dator)

| Andrei900Boss explică (pentru sierra1):

Ce dracu am baut o picatura.

| Csander a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Nu mori, boss, stai linistit. O sa faci ceva clabuci si probabil stomacul o sa ti-o ia razna, asta daca ai baut o gura mica, cat sa simti gustul. Daca cantitatea a fost mai mare, ar trebui sa lasi TPU si sa mergi la un doctor.

| Lioana a răspuns:

Tu stai sa intrebi asta pe TPU? Suna-ti medicul de familie si intreaba-l pe el.

| ziftode a răspuns:

1. doua degete in gat si boraste tot afara
2. lapte sau MULT MAI BINE, oua crude, neutralizeaza majoritatea otravurilor

0. DEASUPRA LA TOT, SI CEL MAI BINE
MERGI DE URGENTA LA SPITAL, or sa iti faca spalaturi stomacale
eventual fa 1 si 2 inainte de asta, ca iti ia 5 minute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nevasta-mea avea odata un tratament pentru cosuri, O solutie cu care se dadea pe piele, acum mult timp. Si a pus-o in dulap langa siropul meu de tuse. Am dat sa iau o gura si nu m-am uitat la sticla ca ambele erau negre, n-am bagat de seama. Am luat o gura, am mai luat jumatate de gura, bai si era amar, vai mama mea. Dar si siropul avea gust naspa, si zic ba ce dracu ca parca nu era asa de rau, cand ma uit pe sticla, sa-mi vina rau laughing)))

citeste pe sticla ca trebuie sa scrie ce sa faci in caz de ingerare sau contact cu ochii.

| Nadeko a răspuns:

Bună. Depinde și ce cantitate de soluție ai ingerat. Recomandat este să te duci la medic și să explici ce s-a întâmplat pentru a te putea ajuta. Chiar dacă acum poate nu ai simptome, substanțele conținute de acea soluție, îți pot face rău. Oricum, în cazul tău, nu cred că se pune problema de murit, din ce am înțeles, ai ingerat puțină soluție. Sănătate!

| Andrei900Boss explică (pentru Nadeko):

Stiu dar daca era clor? laughing

Si zic ce dracu ce gust mai are si asta? laughing) wtf. ar trebui sa nu imi bag botul in orice. am crezut ca e bautura.

O picatura am gustat putin. avea un gust capacul si sticla mirosea a substanta din aia de spalat. si asa am baut am incercat experiment pe mine.

Eu sunt confuz ca eu cand beau alcool eu nu mai stiu care sunt substance in sticle. ca exista substance fara sa scrie substance, clor etc. eu am bagat nasul si am gustat. dar daca era o sticla cu substanta intr-o sticla de bere mare adica otrava laughing eu beau wtf. nu ar trebui sa-mi bag botul unde nu e voie.

| Nadeko a răspuns:

Clorul îți poate provoca arsuri și poți avea dificultăți la înghițire sau respirație. Consumă lapte, dar dacă te simți rău, fă o vizită la doctor.