| Liviu003 a întrebat:

Salut, TPU!

Am bratele foarte subtiri, cred ca nici un copil de 5 ani nu are bratele asa de subtiri ca ale mele.
Intrebarea mea este cum sa fac sa devina mai groase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Greutatile intrerup din crestere DOAR DACA e greutate mare si pune presiune asupra coloanei si o preseaza. adica genoflexiuni cu bara in spate, indreptari cu bara in spate si chestii de genul. flexii la biceps cu gandere de 5 kg nu au nicio treaba cu dezvoltarea in inaltime happy. eu am avut vara trecuta 26 cm in brat si 54 de kg...cu sala si 5 mese copioase pe zi acum am 35 in brat si 67 kg. daca nu ai varsta de sala, flotarile si tractiunile facute zilnic sau macar la 2 zile o sa te ajute enorm. 4-5 mese consistente pe zi si ...multa munca si ambitie sa te tii de program

2 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Nu poţi să-ţi schimbi anatomia. Nu te sfatuiesc să pui ceva pe tine, pentru că nu este sigur că se va depune pe braţe.
Ai putea încerca să mergi la sală, iar majoritatea exerciţiilor pe care le faci, să fie la nivelul mâinilor. Îţi vei dezvolta musculatura.
Dacă chiar nu-ţi place aspectul braţelor tale, poţi încerca să porţi mai puţine tricouri (care îţi scot în evidenţă braţele) sau haine fără mânecă şi să porţi hanorace, bluze.

| moko a răspuns:

Mananca mai mult si incearca sa faci flotari ca sa faci muschi nu fa cu greutati ca-ti intrerup din crestere