Salut! Din ce știu eu mai bun că spiritul e betadina, daca nu ai poate reușești să iei mâine de la farmacie fiindcă betadina dezinfectează.Ai grija de zona respectiva, mai da cu spirt, tine piciorul în apa.Succes!
Nu știu despre ce spray e vorba, sper sa fie bun, te-ai mai sfătui să pui un leucoplast la calcai sau un plasture sau un bandaj.
Trebuie sa te duci la medic si cred ca o sa trebuiasca sa faci un antitetanos.
Aici ai mai multe informatii despre el.
http://www.csid.ro/......-11594918/
Cu cat mai repede cu atat mai bine. Poti merge oricand, doar sa te duci.
Am vorbit cu doamna doctor si a zis ca e ok sa dau cu spray albastru.
Nu sunt doctor, daca ea te-a sfatuit asta, atunci e ok.
Http://www.vetexpert.ro/......-p982.html
Despre asta vorbesc
Eee,stai liniștit! E doar un vaccin.Dar intreaba doctorul sa vezi ce zice.
Am vorbit si a zis ca-i ok c-am dat cu spray d-ala albastru si daca dau cu motorina e mai bine, daca nu, e bine si cu acel spray.
Dar, prin absurd, e posibil ca rugina care era acolo sa iasa in timp ce sangeram?
Nu te mai ingrijora degeaba, rugina nu iese nicaieri si orice om are anticorpi care blocheaza bacteriile si alte chestii straine sa ajunga in sange.
Poti sa te calmezi si sa astepti sa ajungi la medic sa te vada maine.
Salut! Mergi cat de rapid poti la spital deoarece daca nu ai facut vaccin antitetanos sau l-ai facut de mai mult de 4 ani si in timp de maxim 3 zile poti muri. Daca nu poti azi du-te maine dimineata sa nu se infecteze mai rau.
Insanatosire grabnica iti urez, Daca mai ai o nelamurire ma poti intreba!
Funda?
Da. Imi poti spune si pe la ce ora ti-a intrat cuiul in calcai?
Buna ziua, dragul meu! Sfatul meu este sa faci un vaccin antitetanos cat mai repede cu putinta, nu e de joaca! Multa sanatate iti doresc din tot sufletul si sa ai grija de tine! Te pup si iti doresc o dupa-amiaza placuta si o saptamana minunata!
Carmen133 întreabă: