| MeMe123 a întrebat:

Am cam lenevit in ultimii ani si s-a cam depus am 17 ani 1, 76 m si 82 de Kg stiu ca e cam mult. M-am apucat de programul insanity workout de cateva zile si ma simt mai usor/ liber sa zic asa.am nevoie sa imi schimb si stilul de alimentatie ceva mai usor dar nu am idei.VA ROG cine a slabit cu un anumit stil de viata sanatos si cu alt stil de hranire. spuneti-mi si mie. MULTUMESC ANTICIPAT FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| HaKa93 a răspuns:

Am terminat insanity-ul de 2x pana acum iar rezultatele sunt acceptabile avand in vedere ca nu am tinut niciun regim. dar nu mai manca dupa 6 seara si cat mai putina mancare prajita. in rest dupa voia ta

| mircea22b a răspuns:

Pana slabesti manaca orice dar redu caloriile si fa multa activitate fizica sa mentii metabolismul activ. Dupa aceea poti manca normal si sa faci doar exercitii de intretinere. Am gasit recomandarea asta intr-o carte despre Bruce Lee.

| anoonym a răspuns:

Eu la 15 ani am 50 kg e foarte bine dar in anii trecuti eram super slaba.te sfatuiesc daca vrei sa slabesti nu mai manca paine de loc nici macar o frimitura timp de 4 luni. vei arata super! bafta si noroc in viata

| MeMe123 explică (pentru anoonym):

Multumesc pentru sfat... :*