| Ronaldinho1 a întrebat:

Am cateva cosuri pe fata, cum pot scapa de ele.Mi-am cumparat o crema pe nume "brevoxyl" mi-au trecut cateva dar nu toate sh parca nu imi mai trec nici cu crema.
Vaa rog ajutati-ma!
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexCătălin21 a răspuns:

I-ati Eritroacnol! Iti spun din experienta proprie(in 2 luni mi-au trecut jumatate din cosuri si aveam multe), dar si a unui prieten http://desene.3xforum.ro/post/118/1/Cum_Sa_Scapi_De_Cosuri/

2 răspunsuri:
| sternocleidomastoindian a răspuns:

Si eu am aceiasi problema.si urmeaza sa ma duc la dermatolog.si eu am incercat fel si fel de creme dar fara rezultat. daca nu dispar din piele nu vor disparea niciodata.si dermatologul meu mi-a spus ca trebuie sa iau antibiotice

| ToffyNR1 a răspuns:

Daca sunt doar cateva, nu iti face niciun fel de probleme.O sa dispara ele, este doar adolescenta, nu mai folosi creme pentru asa ceva, pentru ca e posibil sa iti faca si mai rau.Bafta!