| DopeNope a întrebat:

am cateva intrebari. Deci, m-am uitat in oglinda si am observat ca am par destul de rar in crestetul capului si imi e foarte frica ca as putea chelii, deci, de la ce varsta incepi sa chelesti? cum stii ca incepi sa chelesti, ce poti face sa previi asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Poti sa incepi sa chelesti la 18-20 de ani mai ales daca ai cazuri grave de cheliosi in familie. In crestetul capului incepe prima data, intai se rareste apoi poate disparea aproape complet pe o portiune care se va mari treptat. Singurul tratament eficient este minoxidil aplicat local dar care trebuie aplicat permanent. Poti consulta un medic dermatolog dar probabil va ajunge la aceeasi concluzie. http://dermatocosmetologie.blogspot.ro/......vitia.html

| AdrianTzar a răspuns:

Dacă ești student la politehnică e normal lucrul ăsta laughing

Caută tratament la dermatolog

| fatatha111 a răspuns:

Eu iti recomand uleiul de ricin amestecat cu ulei de cocos si galbenus de ou... ajuta la cresterea si regenerarea chiar indesirea parului.
PUPPP