| blackmambajdjfjfj a întrebat:

Am câteva semne ( alunite) de care as vrea sa scap. Ideea e ca sunt destul de multe și nu știu dacă merita sa merg sa mi le scoată cu laserul. Am văzut pe net ca oțetul de mere și usturoiul m ar putea ajuta sa scap de ele însă nu știu cât de sigure sunt ( nu as vrea sa primesc ceva boala din cauza lor). De aceia as vrea sa știu cât de sigure sunt aceste metode și pe care mi o recomandați. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GoldenBoy17 a răspuns:

Salut, trebuie sa iei in considerare ca nu toti oamenii sunt la fel, daca acea persoana a avut rezultate bune, nu inseamna ca le vei avea si tu, fiecare corp are alergiile lui, eu te sfatuiesc sa numai iei in seama chiar orice afat primit din Grajduri, du-te la doctor! Asa e cel mai bine.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a un cutit si apuca-te de treaba. Te rog, nu face prostia sa pui otet de mere, usturoi sau alte tampenii pe alunitele tale. Metodele " inteligente " de pe net, iti pot afecta sanatate. Daca vrei sa iti scoti alunitele mergi la un dermatolog.