| Gica37191 a întrebat:

Salut TPU! Am cazut acum vreun an si ceva cu capul de parchet destul de puternic, am avut si o sangerare usoara (2-3 picaturi) pe nas, nu am fost la doctor si nu m-am controlat, nu am avut durere ci doar ameteli si alea au durat 5 minute, de atunci nu am avut probleme cu pierderi de memorie, concentrare sau ceva de genul. Mi-am amintit aseara cand m-am pus in pat si am decis sa intreb.Este cazul sa ma ingrijorez daca nu am avut o complicatie un an si ceva de zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am cazut acum vreun an si ceva cu capul...Mi-am amintit aseara "

eu cred că deja e ceva extrem de grav - și care mai și evoluează - dacă ți-ai amintit acum, după un an, că ai dat cu capu' de parchet de ți-a borșit sânge pe nas!

| dullcat a răspuns:

Buna.Este amuzant cum lucreaza al nostru creier. laughing Esti safe, stai linistit/a. Daca era ceva nasol ai fi simtit in perioada cu pricina.

| adryang78 a răspuns:

Dacă n-ai avut simptome de atâta vreme, nu e cazul să-ți faci probleme.