| Gabytzu1234 a întrebat:

Am ceva la coltul gurii, ingrozitor de dureros. Am cautat pe internet dar nu am gasit nici un raspuns la ceea ce imi doream sa aflu.
Ei bine, am fost afara cu niste prietene si era aer rece, si mi s-au uscat buzele, le-am lins cu limba de mai multe ori pentru ca erau uscate, iar cand am intrat in casa mi-am dat seama ca s-au crapat. Am tot deschis gura larg pentru a mi se intinde, si mi-am si pus servetele cu apa rece, apoi am observat ca la coltul gurii imi iese ceva, ori e coada, ori e herpes, dar este ingrozitor de dureros, stie cineva cum pot scapa de asemenea lucruri intr-un timp cat mai scurt? Dau funda! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Delia272 a răspuns:

Mai..asta mi se intampla mie mai tot timpul..Pai in primul rand trebuie sa te hidratezi, sa bei multa apa..In al doilea rand trebuie sa folosesti crema: de galbenele sau ma rog...dar sa fie fara parfum (cel natural e voie).Ok. si asa o sa-ti treaca in vreo 2-3 saptamani straight face
Crede-ma ca si eu am simtit la fel..De mica pateam asa. Eh. Sper sa te faci bine!

1 răspuns:
| UltraLex a răspuns:

Mergi la farmacie si spune-i farmacistului care e problema si iti va recomanda un produs