anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat-o in bara in existenta asta si mi-am pierdut cheful de viata. Ma trezesc noaptea si ma gandesc ca poate intr-o zi o sa ma omor. Nu cunosc pe nimeni pe lume in afara de parinti cu care ma simt strain. Nu am mai socializat de ani de zile. Relatii la fel. Cum as mai putea cunoaste persoane acum ca e si pandemie? Am incercat pe siteuri de dating, dar in orasul in care stau sunt maxim 10 profiluri pe siteurile astea si alea inactive.
Orasul e mai pustiu iarna. Am de ales sa vorbesc singur sau sa tac.
Sunt bolnav, ma doare corpul mereu si m-am saturat. Nu mai pot lucra si nu am nimic de facut.
Am esuat pe toate planurile in viata asta si cred ca nici Dumnezeu nu ma primeste. Daca meditez ma simt mai bine cateva ore, dar trece.
Cred uneori ca traiesc degeaba. Asa ca ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Veziun medic psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce boala ai de nu poți lucra?

| Dana2103 a răspuns:

Poti sa mi scrii mie. Discutam in privat