| bleakk a întrebat:

Am de 3 saptamani pe obrazul drept un cos(nu e punct negru,din ala alb copt) pur si simplu ceva rosu care cand il storceam iesea de fiecare data,am dezinfectat destul de bine cred eu,spirt,spalat pe fata des,iar cand pun mana si acum inca se simte ca ar fi ceva in interior, probabil l-am stors de prea multe ori si mi-am facut rana iar cosul se inflama >mereu.pareri-funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Nu e inflamat, este insa un cheag format dedesubt, din cauza ca ai strans foarte tare si des tesutul. Nu e o problema, va trece, dar trece mai repede daca il lasi in pace si nu mai pui mana pe el. Ai dezinfectat, dar manutele nu-s mereu curate.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa mai ai puroi acolo. In cazul asta ar fi mai bine sa mergi la chirurgie (ambulatoriu) sa ti-l curete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune seva de la rostopasca pe el. Si eu am avut tot pe obraz si nu-mi trecea deloc si ma si durea.
Am pus de cateva ori rostopasca iar acum nu mai am nimic. Mentionez ca asta s-a intamplat acum 2 saptamani.

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Eu am avut probleme cu cosurile si punctele negre foarte mult timp si te inteleg.
Salvarea mea a venit cand am descoperit un doctor dermatolog foarte bun si mi-a dat un tratament anti-acnee eficient.

Doctorul mi-a dat sa imi cumpar un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation.

La mine in cateva zile, deja efectele s-au vazut. Tenul a devenit mai curat iar cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce.
Iti recomand cu ceea mai mare incredere produsele, pe mine m-au scapat complet de cosuri si puncte negre.