anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de fro 2 ani, sub nas, adica mai sus de buza superioara, niste brobonele, cum as face sa scap de ele? pentru ca sunt urate. si nu da bine la fetewinking
Si mai am o intrebare: Sprancenele mele sunt negre deschis, si sunt foarte rare, deci foarte rare, daca poza este mai departe, nici nu imi vezi sprancenele. si asta e chiar foarte urat. si nici asta nu da bine la fete..., cum le fac si pastea sa creasca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Tu spui ca nu da bine la fete. Dar inaintea lui Dumnezeu cum da? Tu deci cauta parerea lui Dumnezeu despre tine si nu a oamenilor.
Nu da bine la fete? Cu atat mai bine; nici nu ar trebui sa iti faci probleme ca nu se uita la tine o fata careia ii place sa vada doar infatisarea exterioara.

| christos1234 a răspuns:

Poti sa te pensezi.