| S8N a întrebat:

Am deschis usa si din greseala am lasat multi tantari in casa. Vreau sa stiu cum sa ii scot afara (asta nu cred ca poate cineva sa raspunda in seara asta) sau daca muscatura lor este grava.Si cum pot sa o remediez daca este grava? Urgent dau FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cinderellaindreams a răspuns:

Lasi usa deschisa, insa stingi lumina in casa si eventual poti lasa o lumina afara ca sa fie atrasi tintarii de ea.

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Bei.
Nu te scapa de tantari, dar nu o sa ii mai simti. Si sansa de a fi atacat s-ar putea sa scada datorita alcoolului.

| unprietenaproape a răspuns:

Ai putea incerca sa i omori (stii tu povestea aia cu musca care se aseaza pe carte si dupa o inchizi. ii poti prinde intre file in aer, cu o revista

| Vlad20000 a răspuns:

1.E usor ii duci pe toti un alta camera folosind lumina.
2.muscaturile nu sunt grave dar daca e grava pune pe o vata niste spirt si freaco pe muscatura.big grin