| Wowhow a întrebat:

Am dormit cateva zile la rand cu geamul chiar de la picioarele mele deschis,fara sa port sosete si cu pantaloni scurti,fiind cald afara si inabuseala in casa si se pare ca am racit.A inceput de dimineata sa ma doara capul si pana acum o ora deja am avut frisoane(mi-e foarte rece),febra, ma simt super molesita,era sa vomit si se invarte camera cu mine, plus ca am o durere de cap ingrozitoare. Febra nu e foarte ridicata.Am transpirat deja o data bine de tot.Am luat 2 paracitamoale,dar nu m-au ajutat si vreau sa imi iau maine ceva de la farmacie.Ce imi recomandati, ca sa-mi treaca repede si fara discomfort? Va multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ţi o pereche de şosete mai subţiri în picioare, până scapi de răceală.
Stai în pat, de la pc te va durea capul şi mai tare.
Ia un ALGOCALMIN, iar mâine spune-i mamei sau tatălui tău să cumpere de la farmacie NUROFEN. Este bun pentru răceală şi gripă!
Însănătoşire grabnică!

3 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Iti recomand "Nurofen Raceala Si Gripa".
Multa sanatate!

| doctorandus a răspuns:

Raceala se face din cauza infectiei cu un virus, nu se face de la frig sau curent. Nu exagera cu paracetamolul, prea mult e periculos.

| dragos9234 a răspuns:

Parasinus,la mine functioneaza.