Nu am inteles bine?
Iei tratament pentru "conjuctivita" si inca n-ai fost la un oftalmolog?
Te joci cu vederea? In caz extrem poti si orbi!
Statul indelungat in fata calculatorului, mai ales daca contrastul / luminozitatea este mare si caracterele sunt foarte marunte, pot cauza asemenea dureri la ochi si de cap, iar cu timpul situatia se poate agrava!
Este recomandat sa-ti indrepti vederea in alta directie macar in intervale de 5 minute, sa faci exercitii de vedere adecvate, specifice.
Si NEAPARAT sa te consulti URGENT cu un medic oftalmolog, fiindca poti chiar orbi in caz de neglijenta!
Cine ti-a prescris tratamentul? Cine ti-a pus diagnosticul?! Sper ca nu vecina, prietenii, portarul sau chiar tu! Conjunctivita faci pentru ca probabil ce iti pui pe ochi nu e perfect curat. Ochiul e un organ sensibil. Probabil te si freci la ochi cand esti obosit fara macar sa realizezi si introduci astfel patogeni. Sau poate nici macar nu e vorba de conjunctivita ci de un glaucom pentru ca ai descris senzatie de tensiune intraoculara. Noi nu avem de unde sa stim si nici tu asa ca lasa tratamentele dupa "ureche" si mergi la medic.
Am fost la medicul de famile si m-a consultat fiindca tot o data lucreaza si ca oftalmolog. A stiut ce sa imi dea + de asta, am zis ca ma duc la un oftalmolog, ma refeream la un oftalmolog specializat... nu am luat tratament dupa ureche. Si chestia cu glaucom-ul nici macar nu se trateaza. Iar glaucom-ul e cu totul alta treaba.