| Pandele_Cristian_1997 a întrebat:

Am facut o perioada sala. Deoarece am facut exerciti care au pus capat procesului de crestere a coloanei vertebrale, intrebarea mea este daca mai pot creste in inaltime prin inceperea unor exercitii de streching pentru picioare.

Intrebarea mea mai pe scurt este : Daca nu mai cresc in inaltime din cauza salii la coloana, daca fac streching pentru picioare, mai pot creste in inaltime, picioarele si-au incheiat si ele procesul de crestere? Sper sa intelegeti ce ma nelamureste.

Astept raspuns, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cristeasofia a răspuns:

Daca e sa cresti, cresti dupa ce te lasi de sala. Cunosc multe astfel de cazuri, e si genetic. Daca parintii tai sunt inalti ai mari sanse sa mai cresti. Si da, exercitiile de streching te-ar ajuta, in special facute dupa ce te trezesti.

| express11 a răspuns:

Din pacate acest lucru se intampla, cand tragi de fiare de la 14-15 ani. picioarele nu-ti compenseaza inaltimea,doar sa te apuci de sporturi care solicita intinderea coloanei, baschet, volei, stai agatat cat poti de o bara mai inalta cat poti, precum si exercitii de gimnastica.

| matrix100 a răspuns:

Depinde si de varsta pe care o ai tu

| ionalexandru98 a răspuns:

Ce exercitii ai facut de zici ca ai pus capat procesului de crestere a coloanei?