| BaiatuCuFiatuRo a întrebat:

Am facut recent fariginta dar sunt in tratament de 2 zile. As vrea sa ma duc pana la un prieten in satul vecin cu un ATV, e cam la vreo 4km distanta iar timpul intre ora 00:00 - 2:00 AM

Daca ma imbrac cu 3 bluze, pantaloni si un fular e posibil sa se agrveze racala chiar daca incerc sa nu aspir pe gura aerul? Find ca seara e cam rece

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.N-ar fi mai bine sa vina prietenul tau la tine, iar tu sa ai grija de tine sa te vindeci frumos? De ce vrei sa risti pentru ceva care poate nu e chiar atat de urgent si suporta amanare?

| BaiatuCuFiatuRo explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate mai astept cateva zile pana ma simt mai bine

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur ca te-am putut ajuta cu un sfat. Multa sanatate iti doresc si multumesc pentru funda.

| Hexiled a răspuns:

Nu e chiar o distanta asa mare, eu nu cred ca te ar afecta cu ceva, mai ales daca te impraci cum ai precizat

| BaiatuCuFiatuRo explică (pentru Hexiled):

Stiu dar mai bine astept pana ma fac mai bine