| Gabriel356S a întrebat:

Salut TPU!
Am făcut un exercițiu ocular, am privit în sus cu ochii închiși timp de 5-10 minute, și după ce m-am oprit, am inceput sa am o amețeală continua, ideea e că au trecut 10 zile de atunci și tot nu îmi trece și simt o presiune in ochi am avut și greață la început, nu știu ce să fac, sa merg la un oftalmolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu ar strica sa mergi la un oftalmolog, sa-ti faca si masurarea tensiunii pe fund de ochi!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Normal ca da ai tensiune oculara mare se pot sparge vase de sînge si orbesti ce naiba faci te joci aiurea cu sanatatea mergi maine la medicul de familie sa-ti dea trimitere la oftalmologie sa te consulte.

| Arthurrrr a răspuns:

Mergi mai bine la medicul de familie și explică-i ce ai făcut, și ce simptome ai, poate nu trebuie să mergi la oftalmolog, medicul de familie este în măsură să îți zică unde trebuie să mergi, nu noi