| AlexandruAlex1000 a întrebat:

Salut TPU,

Am folosit Sindolor Gel cu Lidocaina pentru tratarea B@l@nitei, m-am vindecat, dar am ramas si cu cateva reactii adverse.

Am simțit o anestezie puternică și o amorțeală excesivă la prima utilizare incat abia mai reuseam să obțin o €r€cți€, de asemenea o senzație de arsură și usturime și mâncărime (iritatie), din fericire după clătirea cu apă caldă din abundență și odata cu trecerea timpului simptomele au dispărut și funcția €r€ctilă a revenit la normal.

Din pacate insa, de vreo 4 luni ma confrunt cu o desensibilizare a zonei intim€, ma refer la faptul ca am pierdut oarecum din sensibilitatea p€ni$ului si a t€sticul€lor (nu prea imi mai simt gl@ndul si pr€putul la atingere si decalotare si ciupire si, de asemenea, cu greu ma mai €xcit asa ca rareori am orga$m in timpul m@$turbarii si €jaculării).

Am urmat un tratament naturist de 60 de capsule (una pe zi timp de 2 luni) cu un complex continand toate Vitaminele B, m-a ajutat in sensul ca am momente in care imi simt p€ni$ul si t€sticul€l€ dar pielea gl@ndului este încă uscată și lipicioasă, așa că mi-am cumpărat o Cremă Bepanthen pentru hidratarea și regenerarea pielii uscate si predispuse la iritații.

Ma puteti ajuta va rog frumos sugerandu-mi cateva metode de redobandire a sensibilitatii / senzatiei p€ni$ului si t€sticul€lor? Vă mulțumesc foarte mult! Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| lostinthewoods a răspuns:

Mai bine consulta un medic.