| SebastianXeno a întrebat:

Am fost cu 5 colegi de clasă cu biletele de la ora 12:30. Ca sa urcam dealurile că sa ajungem în pădure și după sa coboram.Era căldură foarte mare și eu aveam un tricou cu maneci lungi și pantaloni de trenig! Eu eram singurul alb că branza(nu prea ies pe afara). Și vreo 6 ore de mers cu biclele pe dealuri m-am prins foarte tare soarele.Am luat vreo 2 trante de pe dealuri și mi-am rupt pantalonii și m-am ales cu 2 bășici la degete de la mana. Când am ajuns acasă am observat că eram foarte bronzat pe fata(un roșu maruniu) nu mă ustura fata, nu sunt ars.Si pe maini.Nu prea îmi place bronzul asta.Se observa din prima diferența uriașă dintre pielea de pe fata și cea de corp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si vrei adresa de la fabrica de lactate? Care-i rostul postarii?

| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste, bă, frumos, că nu esti la stână.

| antoniaidk a răspuns:

Calmează-te.se vede ca nu iesi afara...